Layouts

Vintage, informatief, klassiek of eerder modern? Kleurrijk of stijlvol zwart-wit? Maak een keuze uit onze selectie layouts en kies zelf voor wat aansluit uw bedrijf of activiteit.

Venus

Een klassieke / informatieve website nodig? U beschikt wel degelijk over heel wat beeldmateriaal om uw site kleur te geven? Kies dan voor Venus.

Ida

Kom tot de kern van de zaak met Ida en stel uw aanbod/diensten op een overzichtelijke wijze voor. Deze cleane & rustgevende layout kan in uw huisstijl een echte topper worden!

Psyche

Pak uit met deze frisse en kleurrijke layout. Maak duidelijk in woord en beeld waarom u trots bent op uw zaak en realisaities! Psyche maakt dit voor u héél eenvoudig.

Neptunus

Neptunus is een strakke en minimalistische layout met oog voor detail. Breng uw boodschap duidelijk en doelgericht over, laat zonder omwegen zien waar uw bedrijf voor staat! Zakelijk & toch modern.

Jupiter

Een moderne layout kun je Jupiter wel noemen. Stop uw huisstijl in een nieuw jasje en bereik ook doelgroepen die voorheen uw online verhaal niet kenden.

Ceres

Beeld & tekst in een perfect evenwicht... Ceres straalt rust en klasse uit, voor de bezoeker een streling voor het oog. Kijk & Geniet.

Mercurius

Hou uw klanten op de hoogte van alle nieuwtjes en laat ze op een aangename manier kennismaken met uw diensten en producten. Úw zaak, uw wegwijzer online.

Pluto

Nét dat ietsje anders? Uw site blijft niet onopgemerkt, met de juiste accenten en beelden weet uw bezoeker onmiddelijk wat hij kan verwachten.

Make make

Make make, de layout passend voor iedere huisstijl. Overzichtelijk, mooi én modern! Geef tot in detail weer waar u & uw zaak voor staan.

Eris

De uitgelezen kans om uw klanten voldoende te informeren & te overtuigen. Laat zien waarom uw diensten of producten het verschil maken. Eris geeft u alle mogelijkheden!

Saturnus

Uniek, krachtig en fris. Uw drijfveer, gevoel en zaak in enkele prachtige pagina's. Deel de passie voor uw zaak online met Saturnus.

Mars

Met Mars kiest u voor een clean & straks design. Laat mensen lezen wat ze echt willen lezen, geen poespas maar recht door zee.

Uranus

Lok mensen naar uw zaak. Zorg dat uw klanten weten waarvoor ze bij u terecht kunnen. Uranus geeft je de mogelijkheid uw omzet de nodige boost te geven.

Bennu

Een mooi evenwicht tussen informatieve elementen en beeldmateriaal? Bennu is een aanrader om uw verhaal online te verkondigen!

Aangepast aan uw huisstijl

Natuurlijk is het de bedoeling dat uw website zo nauw mogelijk aansluit met uw logo en huisstijl. Zorg voor een duidelijke beschrijving van uw huisstijl en kleuren of stuur ons uw stijlgids door waarin alle definities m.b.t. het gebruik van uw logo en de specifieke kleuren omschreven staat.

Responsive design

Gemiddeld meer dan 50% van uw website bezoekers maken gebruik van een smartphone of tablet. Alle #kleinmaarfijn websites zijn mobielvriendelijk en beschikken ook over een perfecte weergave op mobiele toestellen.

Eerlijke, transparante prijzen

Geen verborgen kosten & geen onderhoudscontracten! Wij realiseren uw project aan een vaste prijs. U betaalt na het live gaan jaarlijks enkel de verlenging van uw domeinnaam, hosting en SSL-certificaat. Eenvoudig toch?

Met beheermodule

Na oplevering bent u ook zelf in de mogelijkheid alle inhoud van uw website aan te passen. Nieuwe afbeeldingen plaatsen? Teksten wijzigen? Menu-items bijsturen? Elke website beschikt over een gebruiksvriendelijke beheermodule.

Interesse? Vragen?

Nog vragen, onduidelijkheden of nood aan meer informatie? Aarzel niet vrijblijvend contact met ons op te nemen op het nummer 078 48 30 33, via email: jeroen@kleinmaarfijn.be of via onderstaand contactformulier.

Uw eigen website aan 599€ / jaar

(Of 54,50€/maand - U geniet een korting van 1 maand gratis indien u voor een jaarlijkse betaling kiest.)
Deze prijs omvat de ontwikkeling, jaarlijks verlenging domeinnaam & hosting, alsook het SSL-certificaat. Contractduur minimaal 24 maanden.

{{feedback.message}}

Door het versturen van het formulier verklaar ik mij akkoord met de privacyverklaring.

Vorig jaar liet ik me misleiden door het aanbod van een groot kantoor waar de prijs 10x zo duur was. De moeilijke communicatie was echter niet meer recht te trekken waardoor ik zelfs nooit een opgeleverde website heb ontvangen. COPIXA deed wat nodig was en dit op maar 4 weken. Top gedaan Jeroen! Doe zo verder!!!

- Bart uit Nevele

Helemaal happy! :) Was niet 100% zeker van mijn gekozen lay out, maar het resultaat mag er zeker wezen! Persoonlijk vind ik dit topkwaliteit ten opzichte van de prijs.

- Els uit Kortrijk

Was eerst wat wantrouwig maar dit was een fijne samenwerking met Jeroen en Arne! De website werd precies opgemaakt zoals ik het zelf voor ogen had. En ook voor een extra woordje uitleg kan ik steeds nog bij hen terecht.

- Erik uit Harelbeke