Modules

#kleinmaarfijn websites zijn niet zomaar een aantal statische pagina’s. Onze modules maken van uw website een aantrekkelijke en dynamische website, ook geschikt voor uw bedrijf.

Eigen beheer (CMS)

Uw website teksten en foto’s zelf aanpassen? Extra pagina’s toevoegen? Menu-items verwijderen of de volgorde ervan wijzigen? Dat kan allemaal met de #kleinmaarfijn oplossing! Zondere enige kennis van php-code, html of css kunt u alle inhoudelijke elementen van uw website op een eenvoudige en snelle manier aanpassen. Zonder gevaar, zonder onze tussenkomst, zonder extra kosten! Handig toch?

Responsive design

In 2019 gebruikt méér dan 50% van de bezoekers een mobiel toestel om op het internet te surfen. Iedereen heeft dan ook altijd een smartphone bij de hand of maakt snel eens gebruik van een tablet of iPad om vanuit de luie zetel op het internet te surfen. Trends waarop ook uw website dient afgestemd te zijn. Alle #kleinmaarfijn layouts zijn perfect opgebouwd voor een goede leesbaarheid op mobiele toestellen.

Google Analytics (statistieken)

Met Google Analytics laten wij u toe alle statistieken voor uw eigen website te raadplegen. In één oogopslag nagaan hoeveel personen uw website binnen een specifieke periode hebben bezocht of hoeveel pagina’s ze gemiddeld bekijken. Hoe komen bezoekers op uw website terecht? Via de Google zoekresultaten, via uw adwords campagnes of uw social media kanalen? Meet welke pagina’s de meeste interesse wekken of hoeveel conversies op uw website hebben plaatsgevonden.

Met Google Analytics beschikt u over dé tool om uw website verder uit te breiden en te optimaliseren!

Social media linking

Door het linken van uw social media accounts aan uw website verhoogt u het dynamische aspect van uw website. Links van en naar social media kanalen (die door zoekmachines als dominante websites aanzien worden) helpen mee aan een betere zichtbaarheid van de website in de organische zoekresultaten bij Google. Alle mogelijke social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter & Pinterest kunnen aan uw website gekoppeld worden.

Afhankelijk van de gekozen layout kunt u, binnen het standaard tarief, naast bovenstaande standaard functionaliteiten nog tal van andere functies toevoegen of activeren. Ontdek welke layouts voor u geschikt zijn!

Onze layouts

Een webshop of meertalige website? Koppeling met ERP of CRM?

#kleinmaarfijn websites zijn een product van COPIXA. Reeds meer dan 10 jaar zijn wij een gepassioneerd team van jonge en enthousiaste developers & marketeers gespecialiseerd in op maat gemaakte web toepassingen. Onze missie is gebruiksvriendelijke websites en webshops te ontwikkelen om meer en meer gebruikers te helpen met hun visuele presentatie en de optimalisatie van hun web activiteiten. Ontdek wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen!

Naar de hoofdsite

One stop shop

Wij geloven sterk in het “one stop shop” principe. Door de jaren heen hebben wij een netwerk opgebouwd, en daar profiteert u van mee! Op zoek naar een geschikte fotograaf om uw website te voorzien van professionele beelden? Of misschien kan uw website ook een Engelstalige of Franstalige versie gebruiken? U hoeft geen tientallen partijen aan te spreken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Wij kunnen communiceren rechtstreeks met onze partners. Zo heeft u maar één aanspreekpunt en kunnen wij u sneller helpen.

Interesse? Vragen?

Nog vragen, onduidelijkheden of nood aan meer informatie? Aarzel niet vrijblijvend contact met ons op te nemen op het nummer 078 48 30 33, via email: jeroen@kleinmaarfijn.be of via onderstaand contactformulier.

Uw eigen website aan 599€ / jaar

(Of 54,50€/maand - U geniet een korting van 1 maand gratis indien u voor een jaarlijkse betaling kiest.)
Deze prijs omvat de ontwikkeling, jaarlijks verlenging domeinnaam & hosting, alsook het SSL-certificaat. Contractduur minimaal 24 maanden.

{{feedback.message}}

Door het versturen van het formulier verklaar ik mij akkoord met de privacyverklaring.

Vorig jaar liet ik me misleiden door het aanbod van een groot kantoor waar de prijs 10x zo duur was. De moeilijke communicatie was echter niet meer recht te trekken waardoor ik zelfs nooit een opgeleverde website heb ontvangen. COPIXA deed wat nodig was en dit op maar 4 weken. Top gedaan Jeroen! Doe zo verder!!!

- Bart uit Nevele

Helemaal happy! :) Was niet 100% zeker van mijn gekozen lay out, maar het resultaat mag er zeker wezen! Persoonlijk vind ik dit topkwaliteit ten opzichte van de prijs.

- Els uit Kortrijk

Was eerst wat wantrouwig maar dit was een fijne samenwerking met Jeroen en Arne! De website werd precies opgemaakt zoals ik het zelf voor ogen had. En ook voor een extra woordje uitleg kan ik steeds nog bij hen terecht.

- Erik uit Harelbeke