Prijzen

Geen verborgen kosten & geen onderhoudscontracten! Wij realiseren uw project aan een vaste prijs. U betaalt na het live gaan jaarlijks enkel de verlenging van uw domeinnaam, hosting en SSL-certificaat.

Eerlijke, transparante prijzen

Indien u kiest voor ons #kleinmaarfijn pakket met standaard functionaliteiten betaalt u 1 vaste projectprijs zonder extra kosten of onderhoudscontracten, geen kleine lettertjes en steeds op maat gemaakt! Kies voor een betaalbare oplossing van hoge kwaliteit met beheermodule om uw website zelf aan te passen. Beveiligd, responsive & GDPR  compliant. U betaalt na het live gaan jaarlijks enkel de verlenging van uw domeinnaam, hosting en SSL-certificaat. Eenvoudig toch?

54,50€ / maand

of 599,00€ / jaar (= 1 maand gratis)

 • Responsive design
  Perfecte weergave op mobiele toestellen
 • Beheermodule
  Zelf de inhoud van uw site wijzigen
 • Beveiligde webomgeving
  Voorzien van geldig SSL-certificaat
 • 5 gepersonaliseerde e-mailadressen
  Mail met uw eigen professionele e-mailadressen
 • GDPR compliant
  In regel met de privacywetgeving
 • 99,9% uptime, 100% zorgeloos
  Krachtige hosting om eindeloos te groeien

Niet echt wat u zocht?

Wij hebben ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van dynamische websites en de ontwikkeling van webshops en webapplicaties. Ook digitale branding behoort tot onze diensten.

 

Wenst u meer te weten omtrent wie we zijn, de mogelijkheden, onze ervaringen en wat wij precies voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Interesse? Vragen?

Nog vragen, onduidelijkheden of nood aan meer informatie? Aarzel niet vrijblijvend contact met ons op te nemen op het nummer 078 48 30 33, via email: jeroen@kleinmaarfijn.be of via onderstaand contactformulier.

Uw eigen website aan 599€ / jaar

(Of 54,50€/maand - U geniet een korting van 1 maand gratis indien u voor een jaarlijkse betaling kiest.)
Deze prijs omvat de ontwikkeling, jaarlijks verlenging domeinnaam & hosting, alsook het SSL-certificaat. Contractduur minimaal 24 maanden.

{{feedback.message}}

Door het versturen van het formulier verklaar ik mij akkoord met de privacyverklaring.

Vorig jaar liet ik me misleiden door het aanbod van een groot kantoor waar de prijs 10x zo duur was. De moeilijke communicatie was echter niet meer recht te trekken waardoor ik zelfs nooit een opgeleverde website heb ontvangen. COPIXA deed wat nodig was en dit op maar 4 weken. Top gedaan Jeroen! Doe zo verder!!!

- Bart uit Nevele

Helemaal happy! :) Was niet 100% zeker van mijn gekozen lay out, maar het resultaat mag er zeker wezen! Persoonlijk vind ik dit topkwaliteit ten opzichte van de prijs.

- Els uit Kortrijk

Was eerst wat wantrouwig maar dit was een fijne samenwerking met Jeroen en Arne! De website werd precies opgemaakt zoals ik het zelf voor ogen had. En ook voor een extra woordje uitleg kan ik steeds nog bij hen terecht.

- Erik uit Harelbeke